Sopoto BC 2017

Sopoto BC 2017

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Επίσημη παρουσίαση ομάδας ΑΠΣ Σοπωτού για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020


Παρά τα συνεχιζόμενα οικονομικά προβλήματα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, το Σοπωτό πιστό στις αρχές του για το "ευ αγωνίζεσθαι" & την προαγωγή  του αθλητισμού σαν δραστηριότητα που συμβάλλει θετικά στην σωματική και ψυχική υγεία, δηλώνει και φέτος αγωνιστικό παρών στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΣΚΑ-Η.

Έτσι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στον πολύ όμορφο και φιλόξενο χώρο του Dose Cafe Bar, με την μαγευτική θέα στην στην Μαρίνα της Πάτρας, την μοναδική ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση έγινε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και  η παρουσίαση της ομάδα του ΑΠΣ Σοπωτού για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα που έχουν σαν βασικό σκοπό και στόχο να αποκτήσει η ομάδα καλύτερες βάσεις και να παρουσιαστεί στο μέλλον πιο ανταγωνιστική, πιστή όμως πάντα στις βασικές αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας όπως ορίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Η αρχή των αλλαγών έγινε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Γιώργο Τσακούλη. Ο έμπειρος coach δέχθηκε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μας και να μας οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΣΚΑ-Η. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να έχουμε τον κ. Τσακούλη στην οικογένεια του Σοπωτού! Tον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει επιτυχίες και να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια!

Επίσης καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Σοπωτού  τους νέους μας αθλητές (αλφαβητικά):

Ευσταθόπουλο Πέτρο,
Παπαγεωργίου Αντώνη,
Σίνο Αλέξιο,
Σκροπολίθα Βασίλη,
Τσαγκρώνη Δημήτρη και
Τσιρώνη Ανδρέα

και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς 

Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία & εξυπηρέτηση τους κ. Ανδρέα & Νικόλα Κούφη που φέτος θα είναι υποστηρικτές της ομάδας μας!

Η προσπάθεια που κάνουμε για να κρατηθεί ζωντανή η ομάδα του "ΑΠΣ Σοπωτού", είναι μεγάλη και καλούμε όλους όσους πιστεύουν στις βασικές αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού να σταθούν αρωγοί δίπλα μας!

Ευχή όλων μας είναι να έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα με στοιχεία συναγωνισμού σε αθλητικά πλαίσια και να διακριθούν οι καλύτεροι!
Καλή αρχή & καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου