Sopoto BC 2017

Sopoto BC 2017

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μέγας χορηγός της ομάδας μας για την περίοδο 2017-2018 η εταιρεία «ΔΟΥΒΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.Ε.Ε.Ε»

Στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να κρατήσουμε την ομάδα μας ζωντανή σε μια εποχή έντονης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά κάθε φορά που βρίσκουμε συμπαράσταση από επιφανείς ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, αναγνωρίζουν τις υγιείς προσπάθειες και συνδράμουν όπου και όπως μπορούν.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΠΣ Σοπωτού τον εκλεκτό φίλο κ. Φώτη Δούβρη και τον ευχαριστούμε πολύ για τις ενέργειές του προκειμένου η Ελληνική εταιρεία «ΔΟΥΒΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.Ε.Ε.Ε» να γίνει ο μέγας χορηγός της φετινής μας προσπάθειας.


Η εταιρία «ΔΟΥΒΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.Ε.Ε.Ε» δραστηριοποιείται στην εμπορία ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, συστημάτων προβολής εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας σπιτιών καθώς και φωτοβολταϊκών συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (Α.Π.Ε.) και έχει έδρα την Πάτρα.

Το ταξίδι στον χρόνο και στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών για την οικογένεια Δούβρη ξεκινά τον Απρίλιο του 1948 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, γεγονός που της προσδίδει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να γνωρίζει τις ανάγκες των καταναλωτών πριν καν αυτές δημιουργηθούν. Η εταιρεία στο πέρασμα τον χρόνων έχει καταφέρει να παραμείνει συνεπής στις βασικές της αρχές. Διατηρεί ένα φιλικό πρόσωπο, βλέπει τον πελάτη ως άνθρωπο και προσπαθεί να καλύπτει κάθε του ανάγκη με γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου. Έτσι  έχει καταφέρει για περισσότερα από 65 χρόνια να διατηρεί μακροχρόνιες και ειλικρινές σχέσεις με τους πελάτες της και όχι παροδικές και ευκαιριακές.

Οι καινοτομίες, η τεχνογνωσία και η εμπειρία στις ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών βοηθούν την εταιρεία στην υλοποίηση του εμπνευσμένου κατά την ίδρυση της και εξελισσόμενου σύμφωνα με τα δεδομένα της εκάστοτε εποχής οράματος της, το οποίο είναι η δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων που θα ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε καταναλωτή και θα στέκεται δίπλα του, λειτουργώντας κόντρα σε αντιλήψεις και πρακτικές που πηγάζουν από τον άκρατο ανταγωνισμό.

Η εταιρία σήμερα διαθέτει δύο καταστήματα (Μαιζώνος 54-56 και Ακρωτηρίου 106) και έναν αποθηκευτικό χώρο και απασχολεί πάνω από 40 άτομα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μόνη που παρέχει εγγύηση τριών ετών στις ηλεκτρικές συσκευές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου